Hvordan kan jeg trene i sommer for å bli sterkere med tanke på håndball? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan kan jeg trene i sommer for å bli sterkere med tanke på håndball?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 15 som spiller håndball. Jeg har lyst til å bli sterkere siden jeg ikke er så spesielt sterk. Jeg vil derfor begynne å trene på treningssenter (spesielt i sommer), men er usikker på hvordan jeg skal starte. Jeg vet liksom ikke hvilke øvelser, hvor mange repetisjoner/sett jeg skal ta osv?Jeg vil trene i hovedsak armer, ben og mage. I sommer skal jeg til USA i 3 uker og lurer også på hvordan jeg best mulig kan holde tritt med treningen der? På noen av hotellene er det treningssenter, men ikke på alle (skal på roadtrip). Kort oppsummert lurer jeg på hvilke øvelser og hvor mange sett/repetisjoner jeg burde ta. Håper dere forstår spørsmålene mine:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer