Vil jeg miste muskler når jeg begynner med fotball igjen? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Vil jeg miste muskler når jeg begynner med fotball igjen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg er en aktiv gutt som spiller fotball. Og nå etter sesongen va ferdig (cirka i slutten av juli) har vi hatt en ganske lang fotballpause. I løpet av denne pausen har jeg begynt å dra på treningstudio og trene styrke, og målet er å gå opp i vekt og få større muskelmasse. I løpet av denne perioden har jeg gått opp i vekt og begynner å se resultater. Nå begynner vi fotballsesongen snart igjen, og jeg lurer på om jeg fortsatt kan gå opp i vekt og få større muskelmasse, imens jeg spiller fotball. Jeg har hørt at det er vanskelig å bygge muskler samtidig som man driver med en sport dær man brenner mye kalorier. Jeg lurer samtidig på om jeg eventuelt kan drikke ''gainer'', dær får man litt over 1000 kalorier i en shake. Så alt i alt, kan jeg forsette å gå opp i vekt og bygge muskler samtidig som jeg spiller fotball? Og kan en ''gainer''-shake eventuelt hjelpe på få i meg nok kalorier i tillegg til et bra kosthold jeg har. Vil jeg miste muskelmass? Håper på svar, og takk på forhånd :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer