Hvordan blir jeg kvitt det løse fettet på magen? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan blir jeg kvitt det løse fettet på magen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Siden i fjord har begynt å hatt fokus på diet og begynt å trent. Etter som jeg var meget overvektig for omtrent et år siden, har jeg nå gått ned 22 kg og er meget stolt over det. Jeg er 1.93 høy og veier 92 kg. Men jeg har igjen en god del løs fett på magen og rundt mageområdet. Hvordan blir jeg kvitt det? Jeg trener annenhver dag og jogger og løper jevnlig nesten hver dag med hard styrketrening. Jeg ønsker å virkelig få fram musklene, så jeg har droppet festing og de fleste sosiale aktiviteter pga dette (min egen vilje såklart). Men har problemer med dette siden jeg har en del løs fett som sagt...

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer