Hvorfor forsvinner ikke fettet fra magen selv om jeg trener jevnt? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvorfor forsvinner ikke fettet fra magen selv om jeg trener jevnt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 14 år gammel som liker å trene. Helt siden i fjor sommer har jeg trent utrolig mye og spist sunt gjennom året. Etter de første 2/3 månedene så jeg allerede stor framgang. Da tenkte jeg at det skulle være enkelt å få kroppen min perfekt til beste sommer, men det var det ikke. Målet mitt var bare å få vekk fettet på siden av magen og kanskje litt på legg og lår. Jeg er slettes ikke tykk, men faktisk ganske tynn med litt fett på siden av magen. Jeg har lyst å bli sterkere og føler ikke at vanlig styrketrening med kroppsvekt ikke er godt nok lenger. Tror du CrossFit hadde vært lurt? Kondisjonen min er også veldig god ettersom jeg har jogget nesten hver dag. Hovedspørsmålet mitt er: Hvorfor har fettet på siden av magen ikke forsvunnet på 8 måneder når jeg har trent mye jevnt og trutt med et godt kosthold. I sommer jogget jeg ute hver dag, men siden jul har jeg jogget på tredemølle, kan dette ha med at jeg forbrenner mindre? Tusen takk for svar på forhånd!

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer