Trener jeg for mye? Spiser jeg for lite? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Trener jeg for mye? Spiser jeg for lite?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er veldgi aktiv og elker å trene det gjør meg glad! jeg begynner og få merkert mage muskler (tror jeg) med to "klumper" oppe? er det bra? har jeg trenet feil? og ribbebeina har blitt litt mer synlige betysr det at jeg spiser for lite? er det normalt? og har du noen tips til øvelser jeg kan gjøre for å trene nedre mage? dette spiser jeg: 08:00 frokost: havregrøt (1dl havregryn, 0,5dl melk 0,5dl vann) og eple 12:00 mellommåltid: banan 16:00 1-2 vanlig middag porsjon¨ 21.00 2-3 stekte egg 2dl melk jeg spiser av og til mer men akkurat når går jeg ikke på skolen pga skoleskifte men når jeg begyner på skolen så blir det istede for mellommåltid kl 12 luch med 2skiver med makrell i tomat 1 frukt (ofte salat og middagsrester) kl 11 jeg trener og minst 1 time per dag. (har selfølgeligt dager uten trening.) er det ok? for mye? for lite?

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer