Hvordan er det å spise proteinpulver om morgenen før trening? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan er det å spise proteinpulver om morgenen før trening?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 18 år og veier rundt 70 kg. Ganske normal kropp for den stand. Men jeg har spist veldig mye usunn mat og sliti med å få i meg frokost i mange år. Som du sikkert forstår er dette veldig usunt og ødelegger kroppen min.. Har også ganske høy forbrenning. (Ville lagt på meg veldig hvis jeg ikke hadde hatt det) Jeg skal derfor begynne å trene om morgen før skole. Jeg ønsker å få kroppen i form men sliter mye med hva jeg skal spise i løpet av dagen. Planen er å begynne med proteinpulver fordi jeg føler jeg ikke for nok av proteiner i løpet av dagen. Men jeg lurer på hvor mye som skal tas før og etter trening på morgen. Men også lurer jeg på hva jeg kan da få i meg resten av dagen hvis jeg bruker proteinpulver? Merk: jeg har alltid vært veldig kresen på sunn mat, prøver derfor å endre kostholdet med treningen. Men tror proteinpulver kan hjelpe en god del, gjerne gi meg tilbakemelding på det også. Takk for svar!

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer