Hvor mange proteiner trenger jeg når jeg skal bygge muskler? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvor mange proteiner trenger jeg når jeg skal bygge muskler?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har lenge vært i kaloriunderskudd for å gå ned i vekt, og ned i vekt har jeg gått. Fra 70 til 54 kg. Mest sannsynlig er nok litt av denne vekten muskler jeg har mistet og ikke bare fett, ettersom jeg ikke har trent i denne perioden dessverre. Jeg har begynt å trene igjen, hovedsakelig styrke, og ønsker å bygge muskler, bli mer definert, dere skjønner. Derfor har jeg økt matinntaket mitt, og kan heller gå ned igjen om en stund, jeg har nemlig litt mer fett som jeg vil ha bort. Jeg spiser sunt og variert, veldig glad i mat, passer på at jeg får i meg bra karbohydrater, proteiner og sunt fett. Det jeg lurer på er, jeg skal jo ha i meg 54 gram protein ettersom dette er vekten min, men nå som jeg øker matinntaket mitt vil jeg jo få i meg mer enn anbefalt dose. bør jeg fortsatt få i meg 54 gram protein og heller la karbohydratene og fettmengden øke? eller proteinene også? Har hørt at hvis man får i seg mer proteiner enn kroppen kan lagre, lagres det som fett. Men har dette noe å si?

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer