Er det farlig å ta 100 push ups hver dag? Vil lære å stå på hendene. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Er det farlig å ta 100 push ups hver dag? Vil lære å stå på hendene.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 14 veier 60 kg og er 163 cm a Jeg har sett mange videor der folk tar 100 push ups hver dag I 30 dager og ender opp med sterke og synlige armer (muskler) og synlige mage muskler. Virker den metoden. Kan den vere farlig. Hvordan skal jeg vite om jeg tar push ups riktig. Jeg vil gjere lere meg to stand on hands og gjerne walk on them. Hvordan burde jeg begynne og teach me this. Hvordan burde jeg trene for o fo synlige mage muskler, sterke muskler, armer of bein. Jeg trener hjemme po kroppsvekt. Hvordan Kan jeg fo bedre kondis uten o lope for det har jeg ikke tilgang til. Kan danse. Swimming og sykling er hellernikke tilgjenglig. When man lager protein shake hjemme til setter mange peabutt butter. Hvordan Kan Den vere bra for oppbygging av muskler. Po you tube er mange folk som lager og drikk ogbsoer den brenner fett. Er det sant. Hvis ja Kan jeg fo en oppskrift v en shake som brenner fett. (Kan ikke bruke norsk tastatur og dermed must skrive noe on engelsk.)

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer