Hvordan jeg gå ned i vekt? Ingenting hjelper? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan jeg gå ned i vekt? Ingenting hjelper?

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg skal på ferie i sommer (om en og en halv måned) og derfor ønsker jeg å bli litt tynnere. jeg trener 1-2 timer hver dag og har en dag i uka der jeg slapper av. jeg prøver å spise så sunt som mulig og spiser nesten ikke noe usunt. men problemet er at jeg ser ingen endringer på kroppen, selv om jeg er støl i magen vær dag. jeg har da trent i snart to uker og jeg har ikke gått ned i vekt, men jeg har gått opp 3 kilo. jeg er ca 150cm høy og veide for to uker siden 58 kilo og jeg veier nå 61. ønsker å helst gå ned til mellom 50 og 45 kilo før sommeren. men det virker som om at det ikke kommer til å gå når ingenting hjelper. noen tips til hva jeg kan gjøre? føler meg ikke akkurat komfortabel nok til å gå rundt i Syden i bikini sånn magen min/ jeg ser ut. vil ikke gå på treningsstudio fordi det er så mange folk der. håper virkelig dere kan gi meg noen tips til hva jeg kan gjøre, for trenings videoene hjelper i alle fall ikke. takk på forhånd :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer