Hvorfor går jeg opp i vekt når jeg har høyt stoffskifte? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvorfor går jeg opp i vekt når jeg har høyt stoffskifte?

account_circle

SPØRSMÅL

Heia. Ok, først vil jeg bare spørre om noe. Jeg har fått beskjed om at jeg har forhøyet stoffskifte, men har likevel gått litt opp i vekt? Hvordan er det mulig? Jeg har en jobb hvor jeg er veldig aktiv, går fra rom til rom, tunge løft o.l. Jeg har meldt meg inn i treningssenter. Er ca 165, veier nå 62-63. Har alltid ligget rundt 53-55. Jeg vet jeg er innenfor normalen, men syntes det er godt å trene og i tillegg ta grep om helsa. Så jeg lurer på hva slags type mat som er lurest å spise? Og er det "farlig" å spise sjokolade etter trening? Vil det ødelegge effekten av treninga? Hvordan kan jeg forbrenne fett? Spinning? Setter pris på svar. Ps, har alltid vært fornøyd med kroppsviguren min, men ønsker å ligge på 52-58kg. Takk for svar:)

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer