Hvordan kan jeg få mer muskler og mindre fett? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan kan jeg få mer muskler og mindre fett?

account_circle

SPØRSMÅL

Trener ofte og vil få større muskelmasse, men bli kvitt fett på kroppen så hvordan kan jeg regne ut hvor mye kalorier jeg trenger daglig? Jeg vet at hvis jeg må spise mer for å bygge mer muskler, men hvor mye er nok og hvor mye er liksom for mye? Og hvis jeg skal gå ned i vekt eller bli kvitt fett på kroppen må jeg spise mindre og prøve å forbrenne mer gjennom dagene med f. eks jogging eller trening. Men jeg vil gjøre begge, men hvordan? Målet mitt er større muskelmasse og lite fett på kroppen. Trener 5 ganger i uken med vekter og har sluttet med jogging. Skal kanskje ta med jogging i trenings rutinen senere. Jeg har hørt ting om at jogging/cardio kan hjelpe deg med å bygge større muskler. Er det sant?

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer