Familien vil jeg skal gifte meg med en jeg ikke kjenner. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Familien vil jeg skal gifte meg med en jeg ikke kjenner.

account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en 18 år gammel jente og har en Iransk bakgrunn. Jeg er født og oppvokst i Norge, men faren min vil gifte meg bort til en Iraner som ikke bor i Norge. Jeg føler meg helt Norsk og ønsker ikke å bli tvunget til å dra til et fremmed land og gifte meg med en jeg ikke vet hvem er eller elsker. Jeg er også hemmelig sammen med en norsk gutt. Han har seriøst ment at hvis faren min gifter meg bort så skal han drepe faren min. Hva skal jeg gjøre? Jeg utdanner meg som barne- og ungdomsarbeider og trives godt med det. Jeg ønsker ikke å bli slave for en gammel gris i Iran.
account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer