Min tante i Pakistan blir kontrollert av familien. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Min tante i Pakistan blir kontrollert av familien.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en tante i pakistan som er to år eldre enn meg. Da hun var 18 år gammel ble hun forelsket i en gutt som var fem år eldre. Familien hennes leste tekstmeldingene og tok henne umiddelbart ut av skolen, rappet telefonen fra henne og nekter henne å snakke med sine venninner. Hun gjorde ferdig skolen hjemme, men har ikke fått snakke med gutten. Nå har hun blitt 22 år og familien har begynt å diskutere hvem hun skal gifte seg med, hun ønsker selvfølgelig å gifte seg med gutten. Familien hennes har møtt familien til gutten, men likte hverken gutten eller familien. Det værste er at min norskpakistanske mor støtter familien og mener hun bare skla godta det, at hun ikke kan gifte seg med mannen hun elsker og som hun har ventet på i snart 5 år. Bortsett fra min tante, er det ingen som vet at jeg vet alt dette. Hun sier jeg ikke må si noe, for hun frykter at vi ikke vil få lov til å snakke sammen og at hun vil få enda flere problemer. (del1--)

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer