Hvordan kan jeg velge mellom min familie eller min kjæreste når jeg elsker begge parter? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan kan jeg velge mellom min familie eller min kjæreste når jeg elsker begge parter?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, først av alt vil jeg si at dette er et supert konsept! (Ung.no altså). Jeg er en gutt på 17 år, med pakistansk bakgrunn. Livet mitt har for øyeblikket to dører: nr 1: Familie og slekt | nr 2: Kjæreste. Jeg elsker begge partene og jeg har problemer med å velge mellom. Konsekvenser: Hvis jeg velger "nr1" mister jeg noe jeg elsker høyt. Hvis jeg velger "nr2" vet jeg ikke hva som skjer. Mamma har truet med selvmord. Pappa også. Jeg er muslim, så derfor er jeg enig i at man kanskje ikke burde ha kjæreste. Men kan jeg ikke da gifte meg med henne? For det er også umulig, familien min aksepterer aldri dette. De har funnet ei kusine i hjemlandet. Jeg liker familien min i hjemlandet kjempegodt. Hva kan jeg gjøre? Er det noen som helst måte på at jeg kan bli akseptert med min tankegang i familien? Isåfall, hvem kan jeg kontakte? Har snakket med mamma ang det, hun sier jeg bar er dum som tenker slikt. At jenter fra egen familie er det beste. Jeg vil ikke miste noen verken nr1 eller nr2..ære

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer