Mann på 26 år velger norsk kjæreste og går mot foreldrenes ønsker. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Mann på 26 år velger norsk kjæreste og går mot foreldrenes ønsker.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er enn mann på 26 år, men håper det går greit å stille spørsmål for det. Jeg har et problem, jeg er sammen med ei jente som jeg ønsker å være sammen med resten av livet. Hun er etnisk norsk, det er ikke jeg. Foreldrene mine kommer fra Sri Lanka, og har gitt utrykk for at de ønsker at jeg skal gifte meg med en fra hjemmelandet, eller en fra sri lanka som bor i Norge. Problemet er at jeg ikke blir fysisk presset til et ekteskap, men jeg vet at det vil bli vanskelig å si at jeg har valgt ei norsk jente. Det vil nok påvirke "æren" til foreldrene mine, og jeg er redd de ikke vil ha noe med meg å gjøre. De er kjempeglad i meg, men jeg føler at jeg svikter dem når jeg velger ei annen. Jeg lurte bare på om dere har noe tips til hvordan jeg kan gå frem for å fortelle dem at jeg harr funnet meg ei norsk jente. Det å si det kan nesten sammenlignes med å komme ut av skapet i 1970 årene da det var forbud med homofili i norge.. så jeg er veldig redd for konsekvensene..håper på svar

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer