Jeg vil rømme vekk med kjæresten min, hvordan kan vi leve uten å være redde, og kontakte politiet uten at min familie får noe problem? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg vil rømme vekk med kjæresten min, hvordan kan vi leve uten å være redde, og kontakte politiet uten at min familie får noe problem?

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 23 år! har vært sammen med min kjæreste i 3 år! familien min nekter å akseptere han! har prøvd utrolig hardt! alle måter ! ingenting hjelper! jeg har blitt tvunget med til hjemlandet ( kurdistan ) men var sterk nok å lot ingenting skje! for jeg kunne død for min kjære! han er alt jeg trenger! vi har kommet til siste beslutning ! å rømme vekk! er vi beskyttet? vi tenker å bo i Oslo, der han bor! familien vil vite om plassen men hvordan kan vi leve uten å vær redd for noen gjør oss noe? (min familie ) kan jeg si dette til politie? uten at min familie får noe problem ?

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer