Hvordan kan vi fortelle foreldrene våre at vi vil gifte oss? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hvordan kan vi fortelle foreldrene våre at vi vil gifte oss?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en pakistansk jente som er 17 år og går på vg2. Jeg er da i et veldig seriøst forhold med en som går på samme skole som meg. Han går også på vg2 og er 17år og vi begge har planer om å bli lærlinger for 2 år. Etter det planlegger vi å gifte oss men det er viktig at foreldrene våre vet om oss. Dere vet sikkert at i pakistansk kultur så er det ikke vanlig med å gifte seg med de man vil ofte er det foreldrene som bestemmer. Vi begge er veldig glade i familiene våre og vi vil ikke såre dem. Men det blir så vanskelig når de er så på oss helle tiden og snakker om å meg giftet bort når jeg er ferdig med lærlings årene min. jeg har sagt til dem at jeg ikke skal gifte meg får 24 og det syns de er greit. Men jeg er så redd for å fortelle dem om han. Kan dere gi oss noen forslag om hvordan vi kan fortelle dem det? eller hvordan vi kan starte med å fortelle dem. Foreldrene mine vet at jeg er venn med han men de vet ikke at vi holder på.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer