Jeg er redd for at jeg blir tvangsgiftet. Jeg vil gifte meg for kjærlighet men får ikke treffe gutter, hva gjør jeg? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg er redd for at jeg blir tvangsgiftet. Jeg vil gifte meg for kjærlighet men får ikke treffe gutter, hva gjør jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

Bestemoren min snakker om ekteskap hele tiden, og forteller hvor bra det er og at det er viktig for jenter. Hun vil veldig gjerne at jeg skal gifte meg nå liksom. Jeg har ikke noe imot med å gifte meg, men ikke før jeg blir minst 20. Og vi jeg skal gifte meg så skal jeg gifte meg med en gutt jeg kjenner og elsker. Jeg er fra chechenya, og vi har strenge regler. Jeg har en bror på 23, og før for 1 år siden fikk han vite at jeg hadde hatt en kjæreste, og han truet meg med å komme til chechenya og drepe meg. Jeg var den gang i chechenya, og han var i norge, men vi er alle nå i norge. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, han vet jo at jeg en dag må gifte meg, og han er imot tvangsekteskap, og han vil at jeg skal gifte meg med en jeg elsker, men hvordan kan jeg elske en person uten å ha kontakt. Jeg for ikke lov til å snakke med gutter, jeg forstår ikke hva han mener. Det er sikker vanklig for dere å svare også, men prøv er dere snille.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer