Jeg og bestevenninna mi vil ikke tvangsgiftes Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg og bestevenninna mi vil ikke tvangsgiftes

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et lite problem. bestevennina må gifte seg i år :S og siden jeg er fra samme religon, og foreldrene hennes har et godt øye på mg... de vill at jeg skal gifte meg med henne uten at hun må til utlandet og tvangsgifte seg ( det må jeg og når jeg er 16... ) men jeg er sammen med noen andre som jeg vill dele livet mitt med. dette sa jeg til pappa. han sa at det ikke kom på tale og gifte seg med ei norsk jente... jeg svarte at jeg kom til og gjøre alt i min makt for at Jeg og beste vennina mi ikke må tvangs gifte oss... eller med noen andre. hva kan jeg gjøre ??? Hjelp Meg takk på forhånd ;)
account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer