Foreldrene til venninna mi vil tvangsflytte henne til et annet land. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Foreldrene til venninna mi vil tvangsflytte henne til et annet land.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ønsker å vær anonym,men har noen spørsmål jeg lurer på. Har en vennina av meg på 16 år, som er født og oppvokst i norge. Hun er tamilsk, og har utlandske foreldre. Hu har vært opp i noen problemmer, og frykter nå at kansje familien ska tvangsflytte hu til et annet land, uten at hun selv vil det. Er det lov til det, eller er det noen bestemte regler for det? Hva kan norske myndigheter gjør for å stoppe slike saker, kor kan vi henvende oss? Håper på en rask svar, tusen takk på fårhånd

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer