Venninne etterlatt i utlandet Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Venninne etterlatt i utlandet

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 15 år. jeg har en vennine som var flyktning fra somalia, men som må er norsk statsborger. Før høstferien i år fortalte hun at hun skulle til England på skole i noen uker, sammen med søsteren og moren. Etter noen uker kom de tilbake uten henne, og vi hadde mistet all kontakt med henne etter det. Skolen har ikke fått noen beskeder, og søsteren hennes begynte å ungå oss når vi stilte spørsmål. Nå har hele familien hennes plutselig flyttet til oslo, men det er ikke meldt inn noen ny adresse. Og kantakten er fremdeles brutt. Det er en fortvilet situasjon, og jeg lurer på om det er noe jeg kan gjøre? det virker så klart at noe er galt.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer