Ansatt som er redd for å bli tvangsgiftet Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Ansatt som er redd for å bli tvangsgiftet

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 26 år, jeg er butikkleder og har en ansatt som er redd for å bli tvangsgiftet i Pakistan. Jeg har alltid visst at hun har hatt problemer, men vært veldig usikker på hvor stort problemet hennes var, og hva det innebar. I dag hadde jeg en lang samtale men henne, og jeg forstår nå at det er ganske alvorlig - Foreldrene vil at hun skal giftes bort til sin fetter i Pakistan, noe hun ikke vil, og føler at det er helt imot hennes verdier. -Hun sier hun har alternativet og gjøre som foreldrene sier - eller "rømme"/skifte identitet Etc. Jeg vil snakke med min sjef i firmaet og rådføre meg - men siden jeg kom inn på denne siden, etter å få mer kunnskap om problemet, ønsket jeg å sende en mail: -Hvor kan HUN rådføre seg - få hjelp, støtte, fra noen som jobber med dette. Jeg vil gjerne hjelpe henne. Dette er utrolig urettferdig og trist.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer