Mange jenter lider pga tvang! Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Mange jenter lider pga tvang!

account_circle

SPØRSMÅL

hei...Jeg ville bare si at det norske systemet burde bli stengere med Tvangsekteskap.De foreldrene som driver sånne handlinger burde få livstid i Fengsel.Jeg har en venn som føler at hun blir tvunget til å gjøre ting og da mener jeg som å bli kjent med gutter som hun ikke vil engang kjenne men pga foreldrene som vil det...Jeg er kjempe glad i henne og mener at foreldrene bør skamme seg for idag eller imorgen vil hun STRAFFE dem alle HVIS de ikke setter et STOPP for sånne tvang...Men det jeg mener er at hva vi kan gjøre for å stoppe sånne saker?Det er jo mange andre jenter som lider av samme årsaker?...

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer