Hun ønsker seg ut av et forhold, men familien vil ikke. Hva gjøre? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hun ønsker seg ut av et forhold, men familien vil ikke. Hva gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg er sammen med en gutt nå, som jeg trodde jeg var forelska i, men jeg innser nå at jeg ikke gjør det! Jeg har egentlig ingen grunn til å ikke elske han, for han gjør meg ingenting vondt og han gjør alt for å at jeg skal ha det bra. Jeg har funnet gutten selv, og jeg sa til gutten og foreldrene mine og hans foreldre at jeg var "sikker" på dette forholdet, men alt endra seg. Jeg har prøvd flere ganger å elske han like høyt som han elsker meg, men det går ikke. Jeg har prøvd å forklare at jeg ikke elsker han, men det hele ender med at jeg gjør det likevel, altså alt blir bra igjen, og jeg må fortsette å late som jeg elsker han. Dette tilhører egentlig ikke under kategorien tvangsekteskap, men var usikker hvor. Altså jeg har prøvd å snakke med familien min om dette her, men de blir bare sure, og er redde for hva folk sier, virker ikke som de bryr seg om meg som må leve med en jeg ikke elsker. De vil overhode ikke at jeg skal slå opp med dem! Jeg vil ikke såre noen her, spesielt ikke foreldrene mine, dette vil være en stor skandale for dem. Jeg kommer fra et muslimsk land. Og jeg vil heller ikke at de skal arresteres for tvangsekteskap eller lignende. Det jeg har tenkt på er å stikke ut av huset uten at noen vet hvor jeg er, for jeg klarer virkelig ikke dette forholdet mer. Problemet er at jeg ikke har så mye råd, jobber jo litt, men er ikke nok til å ha en egen leilighet.Så jeg har jo ingen steder å gå, er det noen som kan hjelpe med, eller finne noe sted jeg kan bo?JEg begynner å få psykiske problemer av dette forholdet, noen ganger tenker jeg på å ta selvmord.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer