Hun ble giftet mot sin vilje, vil ut av det, hvem kan hjelpe? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hun ble giftet mot sin vilje, vil ut av det, hvem kan hjelpe?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 20 år som i sommer ble gift med en fetter mens jeg var på ferie. Jeg visste på forhånd at det ville skje. Jeg sa ja til det fordi de hjemme mente at jeg ville ødelegge familien hvis jeg ikke gjorde som de sa. Hvis jeg sa nei til det, ville moren min miste familien sin i og med at det er nevøen hans. Jeg angrer veldig på det og har snakket med de hjemme om det også,men de var ikke så fornøyde med det og jeg vet ikke om jeg får noe hjelp der. Jeg skjønner ikke helt hva jeg skal gjøre eller hvem jeg skal gå til. Det er kjempe viktig for meg å bli ferdig med det så fort som mulig, for det ødelegger meg innvendig. Er det noen som kan hjelpe meg med det?

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer