Kjæresten min er i utlandet og skal giftes bort mot sin vilje... Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kjæresten min er i utlandet og skal giftes bort mot sin vilje...

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg har et skikkelig problem.. Altså livet mitt føles helt ødelagt.. Historien begynner sånn kort fortalt, at jeg møtte en gutt i juli 2011 til nå og vi ble først kjent og etter hvert venner og senere kjærester men han er ikke norsk selv om jeg tror jeg har funnet ekte kjærlighet med han og alt var bra en stund til etter han hadde fortalt familien sin om meg og de godtar ikke meg uansett så omtrent 6 månd har ingenting vært bra ikke for han eller meg siden vi ikke får lov til å ha noe kontakt av hans familie. Og nå har han vært i hjemmlandet sitt for å passe på sin mor siden hun er syk. Også har jeg fått vite at han ikke har det noe bra " at alt har blitt mye verre" uten meg" han blir også giftet bort og er nå forlovet. Dette er noe han selv sier at han ikke vil. Selv om jeg har respekt for han og hans kultur så føles livet helt ødelagt uten han siden han betydde alt i verden. Så hva kan jeg gjøre? Trenger å vite om det er noe jeg kan gjøre for å hjelpe han?

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Arbeidskontrakt og attest

Fått deg jobb? Da har du krav på en skriftlig arbeidskontrakt. Og når du slutter i jobben kan du kreve en sluttattest.

Les mer