Hopp til hovedinnholdet

Treningsgrupper i Bærumsområdet?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på snart 19 år som kunne tenke meg å bli med i en organisert idrett/trening. Jeg har gjort diverse aktiviteter tidligere, men går ofte litt lei etter en liten periode. Kunne gjerne tenkt meg en gruppe jeg kunne trent fast med noen dager i uken - alt fra en til tre dager helst. Foretrekker løping, litt stykre og langrenn er også greit. Vet dere om noen grupper i område Bærum helst, men også Oslo eller Asker som har noe slikt? Har prøvd å finne noe på nettet, men finner bare for de yngre... Ønsker heller ikke noe seriøst, noe jeg bare skal gjøre på fritiden for gøy! Alle tips er nyttige! Tusen takk!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt!

Det er mange gode idrettstilbud i kommunene, men ofte er det enten satsing eller ingen ting. Du har kanskje sjekket ut her.

Det enkleste er nok å ringe eller sende en mail til kommunen, hvor du spør etter et lavterskeltilbud innenfor trening som du etterspør. Ellers kan du kontakte de enkelte idrettslagene direkte, og spørre om de har tilbud til utøvere som ønsker å trene, men ikke satse. Du finner kontaktinformasjon på kommunens hjemmesider, eller hvis du søker opp f.eks. langrenn Bærum.

Du kan også starte din egen treningsgruppe, hvis du vet om noen andre som kan tenke seg å være med på det samme som deg. Gå sammen og lag en helt enkel treningsplan, og så kan dere evt. ta med flere etter hvert, hvis andre synes tilbudet virker fristende. 

Lykke til!

Vennlig hilsen treningskonsulenten, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fakta om kondisjonstrening

utholdehnhetstrening (colourbox.com)

Hvordan bør du trene utholdenhetstrening? Treningseksperten vår gir deg tipsene!

Les mer

Det du trenger å vite om styrketrening

trener styrke (www.colourbox.com)

Styrketrening for større muskler, for å gå ned i vekt, for å bedre helsa eller for å bli sterkere? Her får du tipsene!

Les mer


Tilbake til spørsmål og svar om Trening og idrett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om trening og idrett