Hopp til hovedinnholdet

jeg var betatt av en fyr som røyka hasj og sopm tok penger

Jente 14 år
 

Spørsmål
Hej, jeg viste ikke hvor jeg skulle legge dette, dette er noen som har gjordt meg svak, jeg likte en gutt veldig gordt han er 16 og røker hasj, jeg tenke jo aldri så langt fordi jeg var så batatt av han at ejg smuglet han i på rommet, og ha sa hele tiden ronk meg osv jeg hadde ikke så lyst så begynnte han og si sug meg da ronket jeg han for og slippe det, han spørte har du penger jeg sa ja, og henten dem viste han dem og la dem i skuffen, jeg hadde 1000 kr, når han gikk var det 800 borte, hva skal jeg gjøre? jeg fortalte at han stjal dem og at jeg smuglet han inn mer forteller jeg ikke! han nekter for at han har dem også, jeg trenger dem veldig! er dem borte for alltid? han hater meg og snakker ikke mer med meg! men de pengene er viktige for meg jeg fikk dem av ste pappan min! og en ting til jeg har et problem med svette, jeg kan pynte meg og alt og bare sitte rolig så får jeg svetteringer under armen, det er jo ikke noe vits og pynte seg eller orde seg jeg svetter unsett hele tiden og det lukter jo ikke godt jeg kan ikke dusje hvert minutt heller dette er et stor problem! håper dere svarer på begge to, de 2 har jeg lurt på nå lenge! jeg trenger virkelig svar på de!!!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så fint at du skriver til oss om dette!

For å ta det første du skriver om, om at det er en du er betatt av som røyker hasj og som vil at du skal gjøre seksuelle ting med ham. Jeg tenker at dette definitivt ikke er en som vil deg godt eller som er god mot deg. Ingen venner eller potensielle kjærester gjør dette mot andre. Jeg håper og tror at du kan prioritere å være sammen med andre enn ham. Velg å ikke ha kontakt med ham, så slipper du både at han ber deg om å gjøre ting du ikke vil og så slipper du å være redd for at han skal ta penger av deg.

Om du har sagt til ham at du vil ha tilbake pengene og han nekter, så tenker jeg at det er nok en grunn til å holde deg borte fra ham. Jeg skjønner at du trenger pengene og at du vil ha dem tilbake, men kanskje det ikke er verdt å prøve å få ham til å innrømme å ha tatt dem eller å gi deg pengene tilbake, kanskje han uansett ikke kommer til å gjøre det, og da er det kanskje like greit å ikke engang snakke med ham mer?

Du skriver at han hater deg, det er enda en grunn til å holde seg langt unna denne fyren. Ser du det selv? Les gjerne spørsmålet og svaret mitt mange ganger, så klarer du kanskje å se situasjonen litt utenfra.

Når de gjelder svettingen, kanskje det har noe med dette å gjøre? Har du forsøkt ulike deodoranter? Du kan spørre hva som fungerer bra på apoteket. Legger også ved en artikkel under som handler om svette. Snakk med helsesøster ved skolen din om du ikke finner hjelp for svetten. Det er helt normalt og hun har helt sikkert noen ogde råd å gi deg.

Ønsker deg lykke til!

Hilsen ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Svette

Svette (colourbox.com)

Når kjønnshormonene begynner å øke på i puberteten, er en av følgene også at man svetter mer og at svetten lukter litt mer. Det er spesielt testosteronet, det mannlige kjønnshormonet som påvirker svettelukten.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Utenlandsopphold
Tilbake til spørsmål og svar


Quiz: Hva vet du om ytringsfrihet?

Hva slår fast at de under 18 år også har ytringsfrihet?