Hopp til hovedinnholdet
Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei, vi lurer på hva vi kan kjøpe til vår venninne i 18 års bursdagsgave? Vi føler selv at det er litt kjedelig med penger, siden hun blir 18 år og er på full fart inn i voksenlivet! Så hva kan vi kjøpe?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Det som er vanlig er jo å kjøpe en flaske vin eller champagne. Musserende vin er veldig populært blant unge jenter, og ikke like beskt som vanlig vin. Dette er jo noe som markerer at hun går inn i "voksenlivet" da det ofte er alkohol man forbinder med 18-årsdagen. Hvis det er en nær venninne kan det kanskje være litt upersonlig med en flaske vin, da mange andre også kanskje kjøper det, men det kan jo fint være en del av gaven om dere ikke kjøper så dyrt.

 

 

Jeg synes at 18-årsgaven skal være litt personlig og spesiell, og derfor synes jeg selv at et hjemmelaget fotoalbum er en kjempefin gave. Lag en scrapbook der dere setter inn bilder fra ting dere har gjort sammen, rett og slett et album om dere tre/to, eller dere kan lage en scrapbook om hennes liv. Spør foreldrene hennes om de har bilder fra hun var liten, ferier og lignende. Her kan dere skrive kommentarer til bildene og sette av sider til å skrive litt til henne, skrive inn dikt eller lignende.

 

 

Ellers kan dere tenke på noe som er typisk for henne. Er hun glad i sport, trening, dans? Kan dere gjøre noe i forhold til dette? En ting alle jenter ville blitt glad for er en tur på spa, hvis dere tar dere råd til å kjøpe noe såpass dyrt. Massasje eller ansiktsrens eller lignende. Da går det også an å dra sammen med henne og ta dere en skikkelig jentedag.

 

 

Håper dette var litt til hjelp :) Det viktigste er jo at dere bryr dere om å finne en skikkelig gave til henne! Bare vis henne at dere bryr dere, kortet er ofte det viktigste.

 

 

Mvh

 

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Utenlandsopphold
Tilbake til spørsmål og svar


Quiz: Den store vennskapsquizen. Er du en god venn?

Er du god å snakke med?