Hopp til hovedinnholdet

sykepleierstudent, politiet sendt bekymringsmelding til skolen

Jente 20 år
 

Spørsmål

Jeg er en sykepleierstudent på 3 året hvor samboern min har blitt tatt får å ha oppbevart 6 gram hasj og litt anabole steroider. Jeg står oppført på samme adresse og politiet har sendt bekymringsmelding til skolen. Hva kommer til å skje? er all skolegangen min ødelagt og bortkastet eller er det mulighet får at jeg kan fullføre ? Jeg har aldri tillatt at det er i leiligheten men den er jo min samboers så han bestemmer og jeg har ikke lyst eller råd til å flytte! Hva kan jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Helsepersonell kan suspenderes eller få tilbakekalt autorisasjonen sin, det følger av Helsepersonellloven §§ 57 og 58.

Dersom du får flere bekymringsmeldinger på deg, eller blir knyttet til bruk av narkotika flere ganger, så vil dette kunne medføre at du ikke får jobbe som sykepleier.

Du bør altså være svært forsiktig, og sørge for at du ikke er i et miljø hvor det er narkotika. Dette er svært viktig at du tar et selvstendig valg om - at du ikke vil være i et slikt miljø, og at du tar avstand fra all bruk av narkotika. Det kan ødelegge karrieren din.

Hilsen juristen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

- Bruker hasj

Hasj (colourbox.com)

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Utdanning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om utdanning