Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg dra på utveksling til Vietnam?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som har lyst til å studere i utlandet når jeg går vgs2. Jeg har lyst til å ta andre året mitt i Vietnam, men lurer på om dette er mulig? Skolen er internasjonal, og har profesjonelle engelske lærere. (I Ho Chi Minh) Broren min sier at det er teit at jeg studerer der, for da må jeg ta opp norsk fagene osv. når jeg kommer tilbake igjen til Norge. Han sier at jeg heller bør studere i USA eller Australia. Det er vel det samme? Støtter lånekassen utveksling i Asia? Jeg har snakket med mamma og pappa, og de sier at det er greit at jeg studerer der. Bor jeg hos en vertfamilie? For jeg har en tante der som jeg kan bo hos. Takk på forhånd!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer