Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil jobbe i UDI.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei! :) Jeg vil jobbe i UDI. Akkurat nå holder jeg på å ta en bachelorgrad i Kultur, samfunnsfag og psykologi. Deretter vurderer jeg å ta master i Kultur og samfunnspsykologi. Er jeg på rett vei. Kan jeg da jobbe i UDI med denne utdanning? JEG TRENGER SVAR FØR JEG FORTSETTER, FORDI JEG ER VELDIG USIKKER NÅ.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det beste dukan gjøre, er å  kontakte UDI sin personalavdeling for å få helt konkret informasjon om hva de verdsetter ved ansettelser i dag. Det vil selvsagt variere ut fra hvilke søknader de får, men de har noen krav og noe de verdsetter mer, i tillegg til egnethet og personlighet.

Du kan også lese en deg gjennom stillingsannonser, der skriver de hvilke krav de stiller til de ulike søkerne. Og husk at det er veldig mange typer arbeid i en stort direktorate som UDI. (s også ledige stillinger på udi.no)

Lykke til!

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Jenter tenker (colourbox.com)

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne, men faktisk er det slik at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

Av ungdomsredaksjonen i ung.no

Les mer

Førstegangsvitnemål og ordinær kvote - for opptak på videre studier

Jente ligger på senga med pcen (colourbox.com)

Skal du snart søke høgskoler eller universitet? Er du usikker på hvordan du ligger an og hvilken kvote du vurderes i når du søker? Merk at i kvoten for førstegangsvitnemål er det ofte litt lavere poenggrenser for å komme inn enn i ordinær kvote.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Utdanning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om utdanning