Hopp til hovedinnholdet

har en drøm om å bli sirkusartist

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg er veldig glad i akrobatikk, så jeg har en drøm om å bli sirkusartist. Det er nok ikke så realistisk mål, men jeg lurer på hvordan man kan bli det. Det hadde for eksempel vert gøy å være med i sirque de soleil. Er det noen utdanning man kan ta for å bli sirkusartist f.eks høgskole? Og hvis jeg utdannet meg som sirkusartist og ikke ble det, er det noen andre yrker jeg kunne hatt, som man kvalifiserer seg for ved den utdanningen? Tusen takk for svar! :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det høres spennende ut å jobbe med akrobatikk. Det er jo ferdigheter man kan bruke i flere retninger, slik som turn, ballett, yoga og kanskje og teater/show.

Vi kjenner ikke til egne utdannelsesretninger for å bli sirkusartist, men om du er veldig interessert, kan du jo kontakte sirque de soleil direkte eller sjekke ut kurs som kommer opp ved søk på akrobatikk Norge på google.com. De vet nok også mer om hvordan man kan gå videre.

Du kan også sjekke om noen folkehøyskoler tilbyr noe i den retning, les mer på www.folkehogskole.no/

 

Lykke til!

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Gutt søker på laptopen sin (colourbox.com)

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Utdanning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om utdanning