Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan få god utdanning og lønn som lærer?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har lenge tenkt et par år på hva jeg vil bli, og etter å ba tenkt på både økonom og megler, satt jeg igjen med læreryrket som kunne passet meg, da jeg elsker å lære bort, og engasjere ungdommer. Har også blitt inspirert av mange lærere på min egen skole. Har mest lyst å undervise på ungdomsskolen 5-10 (som kontaktlærer) i fagene: -Gym -Samfunnsfag -Engelsk -Eventuelt valgfag (8-10) -Språkfag (Engelsk) (8-10) Hvordan får jeg best mulig utdanning, og hvordan får jeg mest mulig lønn? Er det mulig for en grunnskolelærer og tjene f.eks 600.000, eller er det helt umulig? Har karakter 5-6 i alle fagene jeg kunne tenke meg undervise i (Etter at jeg fikk halvårs karaktersnittet før jul 9. trinn) og har ikke mindre enn 4 som karakter. Kunne enkelt ha fått 5 og 6 i nesten alle fagene, om jeg hadde lagt inn mere innsats i timene og på fritiden, da mest parten av 4'erne kommer pga latskap. Uansett, takk for svar! Gutt 15

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer