Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva skal til for å bli ernæringsfysiolog?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei 18 år gammel jente kokkelærling 2 året mitt nå. Jeg lurer på jeg tar generell studiekompetanse nå har jeg tatt naturfag eksamen fikk 4, kunne tenkt meg å bli ernæringsfysiolog er det noen flere fag jeg må ta og er det gode jobbmuligheter? Og kunne dere foreslå noen jeg kunne snakke litt mer dypere om dette jeg vil også bruke min generelle studiekompetanse og studere videre jeg vil altså vite mine muligheter.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer