Hopp til hovedinnholdet

Ble dimmietet pga skade, nå har jeg lyst inn i forsvaret igjen

Jente 19 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg var i forsvaret i knappe tre uker før jeg ble dimmitert pga. kneskade. Kneskaden gjorde til at jeg dimmiterte frivillig, det var forferdelig å være i militæret med vondt kne. Legen der sa han trodde det var en meniskskade, men etter jeg kom hjem og fikk slappet av ble det bra på null komma niks. Jeg har ikke vært hos fastlegen min og sjekka det enda ettersom hun sa jeg ikke trengte det med mindre det skapte problemer for meg i det daglige, noe det ikke har gjort. Nå har jeg lyst inn i forsvaret igjen, hva kan jeg jeg gjøre for å komme inn igjen?Og bør jeg dra inn igjen, eller tror dere en slik skade kan komme tilbake? Jeg var på rekruttskolen på Madla.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei!

Vi har dessverre ingen som kan svare deg på spørsmål om Forsvaret og verneplikt. Du kan ringe Forsvaret på telefon 03003 eller sende en e-post for å få helt konkret svar på spørmsålet ditt.


Husk at du finner tidligere besvarte spørsmål på ung.no/oss/forsvar/ og mange gode artikler om verneplikt og Forsvaret her på ung.no/forsvar.

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette er kravene til Forsvaret

Push ups (colourbox.com)

Hva kreves for å komme inn i Forsvaret? Les om de medisinske, fysiske og formelle kravene som må innfris for å tjenestengjøre.

Les mer

Utdanning i Forsvaret

Militærpoliti ute på kjøretur (colourbox.com)

Vil du få lønn mens du studerer, og ta en utdanning du ikke kan få mange andre steder? Da kan Forsvaret være en mulighet for deg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Utdanning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om utdanning