Hopp til hovedinnholdet

Kom til Norge i barneskolen - strøk i norsk på videregående

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et veldig vanskelig spørsmål.. Jeg er Nederlandsk kom til norge når jeg starta i 3 klasse på barneskolen. Etter vg3 strauk jeg på skriftlig norsk som jeg blei utrolig lei meg for siden jeg vil studere.. på slutten av 3 kl på vgs fekk jeg beskjed at jeg egentlig skulle hatt ekstra hjelp i norsk siden barneskolen og det fekk jeg jo aldri.. gjekk gjennom ungdomsskulen med toare og noen få treare og på vgs blei det nesten bare toare og enere.. nå strauk jeg på eksamen for noen år sia.... kanskje lit for lenge sia.. men nå har jeg så lyst å studere.. men mangler norsk.. hva kan jeg gjøre? Privatist er ikke en løsning.. siden jeg ikke klare å lære meg dette selv... Tusen takk hilsen ei veldig trist jente..

SVAR

Besvart 15.02.2017 16:31:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv. Her får du tipsene.

 

Les mer
account_circle