Hopp til hovedinnholdet

Stipend og lån til utdanning i London.

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei :) Jeg er en jente som skal søke universitet i london neste år. Men har lest at lånekassen gir ikke støtte til foundation years og sånt? Kan jeg få vite hva er alle grad som jeg ikke kan få støtte til? Hvis jeg skal ta noe som heter International year. Kan jeg få støtte til det? Takk :)

Besvart 06.12.2018 15:27
 

Svar
Hei


Vi kan dessverre ikke gi et sikkert svar på hva slags utdanninger i utlandet du kan få støtte til her på ung.no. Dersom du går på Lånekassen sine hjemmesider, så finner du en liste over utdanninger i utlandet som Lånekassen tidligere har vurdert. Finner du ikke utdanningen din der, så kan du enten ringe Lånekassen sin kundetelefon, eller sende en melding i fra fs.lanekassen.no/adfs/services/trust&goto=http://idporten.difi.no/opensso/SSORedirect/metaAlias/norge.no/idp3?ReqID%3Did-90c8899f-861d-45a4-82e4-5974e3711690%26index%3Dnull%26acsURL%3D%26spEntityID%3Dhttp://fs.lanekassen.no/adfs/services/trust%26binding%3D">Dine sider der du oppgir hvilken utdanning du er interessert i og ber om en forhåndsvurdering.

Vennlig hilsen Lånekassen i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Stipend, fond og legater

Eurodesk

Lånekassen er ikke den eneste veien å gå for å få finansiert studier enten i Norge eller i utlandet. En skjult pengekilde kan være forskjellige typer fond og legater. Det finnes også stipend og legater til andre formål enn utdanning.

Les mer

Hvem får støtte fra Lånekassen?

Jente ligger i parken og studerer (colourbox.com)

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for utdanningsstøtte i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

Les mer

10 steg til utdanning i utlandet

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Utdanning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om utdanning