Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg studere historie eller arkeologi i Storbritannia?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på 17 år som går på VG1. Jeg har begynt å tenke på hva jeg vil etter videregående, selv om det er 2 og et halvt år til (3 år på VGS). Jeg har veldig lyst til å utdanne meg som enten arkeolog eller historieforsker, og studere i utlandet. Vet dere om det finnes noen arkeologi/historie studier i utlandet (helst Storbritannia siden det er der jeg kunne tenke meg å studere)?

Besvart 11.01.2019 11:10
 

Svar
Hei

Spennende planer du har! 

Disse utdanningene fins det mange av, også i Storbritannia! Så her skal du ha gode muligheter! 

Vi anbefaler at du, når tiden er inne, kontakter ANSA her i Norge. De er eksperter på utdanning i utlandet, og har god oversikt over studiemuligheter. De kan også mye om utdanning i Storibritannia. 

Her kan du lese siden de har med samleoversikt over studier i Storbritannia, men informasjon om hva du må tenke på, hvordan du må forberede deg, og hvor du kan finne utdanninger. 

Det vil være mange, mange universiteter med utdanning innen "history" eller "archeology", så du vil ha mye å velge mellom! Vårt tips er å starte med å lese på ANSA sine sider, og kontakte dem med spørsmål når tiden er inne! 

Det blir spennende å se, du har i hvert fall mange muligheter! Lykke til, spør oss gjerne igjen :)

Hilsen René,
Utdannings- og jobbrådgiver

I samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 steg til utdanning i utlandet

Gutt jobber på skolen (colourbox.com)

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

Les mer

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Gutt søker på laptopen sin (colourbox.com)

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Utdanning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om utdanning