Hopp til hovedinnholdet

Er utveksling i Frankrike på fransk?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Bonjour!! Jeg er en student på 20år, som veldig gjerne har lyst til å dra på utveksling til Frankrike! Problemet er at jeg ikke kan fransk, kan ikke litt engang. På Oslo-met sin nettside står det dette: «Emner kun på fransk. Eget opplegg for utvekslingsstudentene» Betyr det at jeg kan studere i Frankrike selv om jeg ikke kan fransk? Eller må jeg ta fransk-kurs??

Besvart 23.06.2019 05:40
 

Svar
Hei jente 20 år,

Det kan godt være at OsloMet har en avtale med en skole i Frankrike hvor undervisningen går på engelsk for utvekslingsstudentene. Dette kan variere fra studieløp til studieløp, så det beste er om du tar kontakt med utvekslingskoordinator på OsloMet for å spørre om dette. 


Hilsen ANSA i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 steg til utdanning i utlandet

Gutt jobber på skolen (colourbox.com)

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

Les mer

Slik får du mest ut av ditt utvekslingsopphold!

Karlsruhe (FOTO: Jochen Mattern)

Sindre Lindheim-Minde er Erasmus-student i Tyskland. Til daglig studerer han bygg- og miljøteknikk ved NTNU i Trondheim. Dette semesteret utveksler han til anerkjente Karlsruher Institut für Technologie, bedre kjent som KIT.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Utdanning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om utdanning