Hopp til hovedinnholdet

Hvordan fungerer universitetet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg ble ferdig med vgs i vår, og har dette året tatt et friår fordi jeg enda ikke har funnet ut av hva jeg vil studere. Målet mitt er å begynne å studere til høsten igjen, og jeg vil gjerne flytte hjemmefra for å studere. Markedsføring var et av fagene som jeg var sterkest i på vgs, men jeg har hørt at det er vanskelig med tanke på jobbmuligheter. Har ikke heller en CV som skiller seg ut. Og føler det kun er privatskoler som BI som tilbyr studier innenfor det. Ellers er jeg interessert i helse, men vil helst ikke ha en jobb hvor jeg må jobbe turnus. Føler jeg står helt fast når det kommer til hva jeg skal velge å studere, og hvor jeg skal studere. Spørsmålet mitt er hvordan universitetet fungerer, altså i forhold til vgs? Får man oppgaver som må leveres til enhver tid som man får vurdering på, eller hvordan fungerer det?

SVAR

Besvart 18.12.2019 13:57:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Høgskole, universitet eller privatskole?

Lurer du på hvilken skole som har akkurat den utdanningen du har lyst til å ta? Og hvordan undervisningen på de ulike skolene varierer? Da bør du fortsette å lese.

 

Les mer
attach_file

Samordna opptak - slik søker du studieplass

Samordna opptak hjelper deg å sende en samlet søknad til opptak ved universiteter og høgskoler.

 

Les mer
account_circle