Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvilke folkehøgskoler tilbyr film- eller fotolinjer?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skrev noe til dere tidligere som er svært viktig for meg å vite, da jeg skulle skjekke svaret sto det at koden var ugyldig. Derfor prøver jeg igjen. Jeg er en jente på 16 år som vet at jeg har valgt feil linje på videregående. Jeg går nå helse og oppvekst. Det jeg drømmer om er å gå media og kommunikasjon for det er det jeg er interessert i. Men jeg har ikke den muligheten fordi linjen er ikke er, da må jeg flytte på hybel. Jeg sliter psykisk slik at det er svært vanskelig, så det er helt uaktuelt. Jeg har fått hjelp av en lærer på videregående nå. Hun sier at jeg kan ta design å ha det i bakgrunnen også deretter begynne på folkehøgskole (når jeg voksen nok. Jeg går til behandling nå slik at jeg trenger litt tid). Da lurer jeg på om dere her inne har noen kunnskap om folkehøgskole innen tema film og fotografi. Er det nok at jeg går bare vg1? eller må jeg fullføre vg1,2 og 3? Hilsen jente 16 :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer