Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg trekke meg fra plassen på folkehøgskole?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har veldig lyst til å begynne å studere Engelsk ved NTNU til høsten, men jeg har litt dårlige karakterer. Pga dette så tenker jeg å søke på folkehøgskole for sikkerhets skyld, men på den folkehøgskolen jeg ser på så må man takke ja eller nei innen 10 dager etter man har fått svar. Om jeg da takker ja til folkehøgskolen, men i etterkant kommer inn på NTNU, kan jeg da takke nei til plassen på folkehøgskolen? Det er også sånn at man må betale en sum til folkehøgskolen etter å ha takket ja. Kan jeg få disse pengene tilbake om jeg ikke vil ha plassen likevel? Takk på forhånd, hilsen fortvilet jente på 18 år.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer