Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil starte på folkehøgskole, men det står at flere av skolene har et kristent verdigrunnlag. Hvor mye har dette å si? 

account_circle

SPØRSMÅL

hei! Jeg kikker litt rundt på forskjellige folkehøgskoler på folkehøgskole.no, men legger merke til at de fleste har verdigrunnlaget "kristen". Hvor mye har dette å si? Er personlig ateist, og er ikke noe interresert i å bruke et år til å fordype meg i kristendom. Det står på nettsidene deres at de tar imot folk av alle livssyn, men vil det være merkbart at det er en "kristen" folkehøgskole? Takk for svar

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer