Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Søke folkehøyskole 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg skal søke på folkehøgskole, men har noen spørsmål. Jeg skall jo skrive litt om meg selv i søknaden, og det er to spørsmål "Skriv om deg selv: Fortell om deg selv, dine interesser og din motivasjon for å gå på vår skole" og "spesielle merknader". Hva regnes som spesielle merknader? skall jeg i hovedsak skrive alt i den første og bare om det er noe helt spesielt i den andre eller? De sier også at jeg skal legge til en kopi av vitnemålet, men det får jeg jo ikke før jeg skall søke, burte jeg da sende in karakterer fra i fjor? eller skall jeg vente til jul og sende inn karakterene jeg får da? takk for svar

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer