Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg gå på folkehøgskole etter læretiden? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går lærling og er på første året. Jeg har alltid hatt så ekstremt lyst til å gå på folkehøgskole!! Det er noe jeg tenkte mye på når jeg gikk på skolen og som jeg har glemt litt nå som jeg er lærling. Men i går når jeg var i bursdag nevnte to av mine gode venner som går påbygg at de skulle på folkehøgskole sammen og hjertet mitt knuste litt... tenkte jeg skulle gå påbygg etter lærling selv om jeg ikke har noen spesiell grunn. Vet fortsatt ikke hva jeg vil jobb som. Men kan jeg da gå på folkehøgskole etter påbygg? Eller bruker jeg for mye tid på utdanning da.. liksom hvis jeg har gått to år som lærling uten å ville jobbe som det, i tillegg til folkehøgskole.. da ligger jeg ganske bak andre.. også lurer jeg på, kommer VG 4 påbygg i klasse med vg3 påbygg?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer