Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvilke vitnemål må jeg sende inn til folkehøgskolen jeg har søkt på?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er i mitt siste år på vgs og har lyst å gå på folkehøyskole etter sommeren. Jeg har gått 2 år yrkesfag og går påbygg nå. Jeg har allerede valgt meg en linje, og skolen krever at jeg sender vitnemålet mitt. Jeg har et vitnemål fra grunnskolen og jeg fikk et kompetansebevis etter jeg ble ferdig med vg2 (med alle karakterer fra vg1 og vg2), så jeg lurer på hvem av dem jeg skal sende inn? Eller skal jeg vente til jeg har fått terminkarakterer til jul? Jeg er bare så forvirra på hva jeg skal sende inn.. Og jeg har alt dette på ark, og vet ikke hvordan jeg kan få det elektronisk, så er det greit å bare scanne dokumentet? Takk på forhånd

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer