Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har lyst til å begynne på folkehøyskole men sliter psykisk...

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går påbygg som siste år på vgs og vil søke animasjons linje på en Folkehøyskole til neste år. Jeg har merket at folkehøyskoler legger mye vekt på det sosiale og ha et godt miljø, og jeg liker ideen om å lære uten "press". Men problemet mitt er at jeg strever mye psykisk (tror jeg har sosial fobi,kanskje AvPD) og jeg har begynt å snakke om det med helsesøster på skolen og har blit henvist til psykososialt helseteam. Jeg venter på svar fra de, så lurte på om jeg derfor burde vente med å sende en søknad? Burde jeg også nevne at jeg har psykiske problemer, eller vil dette senke min sjanse på å komme inn? Jeg vet at å gå på en sånn skole vil være en stor utfordring for meg, men jeg har veldig lyst å se på om animasjon er noe for meg. Jeg håper også på at det å være rundt folk kan hjelpe meg kanskje... Jeg har ingen planer for framtiden min så folkehøyskole er min mest trygge alternativ akkurat nå, men jeg er kjempe redd at jeg ikke er bra nok for å komme inn på skolen..

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer