Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvilken folkehøyskole burde jeg velge?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg gjør det ikke alt for bra på skolen. Men har en interesse i fitness. Foreldrene mine fåreslo fri år på vg2 (går på vg1) hvor jeg kan gå på folkehøyskole innen kosthold og trening. Jeg synes dette høres veldig interesant ut og vil gjerne utforske mine muligheter. De sa også at jeg ikke burde bekymre meg over kostander. Jeg er en ekstremt sosial person så det viktigste får meg er miljøet på skolen. Vil helst at det skal være ganske lik mengde gutter og jenter på skolen. Og at det ikke er alt for lite mennesker. Så jeg lurer på hvordan jeg finner ut dette? Jeg vet ikke helt ossen alder klasser vil fungere. Vil det være klasser med samme alder? Jeg setter pris på all informasjon innen dette. Selv om det ikke er nødvending ville jeg også satt pris på forslag til forskjellige skoler som passer.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer