Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg utsette førstegangstjenesten?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har søkt på ekstremsportlinje ved en Folkehøyskole og er kalt inn i militæret samtidig. Jeg er svært usikker på om jeg skal takke ja til skoleplass og utsette førstegangstjenesten, eller om jeg skal ta førstegangstjentsten først. Grunnen til at jeg ikke er 100 prosent motivert for forsvaret er fordi jeg driver aktivt med elvepadling, noe jeg ikke har mulighet til å kunne drive med i forsvaret. Folkehøyskolen jeg har fått plass på er en linje med elvepadling. Det er padling og bratt friluftsliv jeg brenner mest for, og ser egentlig ikke noe særlig utbytte av militæret. Hadde vært fint å ha en pasue hvor jeg kan drive med det jeg liker. Hvordan kan jeg eventuelt utsette førstegangstjenesten? Takk for svar på forhånd!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer